Pizza Plus Logo

Poruči odmah:

Čukarica

Banovo Brdo, Žarkovo, Cerak, Vidikovac...

Voždovac

Banjica, Stepe Stepanović, Dedinje...

Palilula

Karaburma, Rospi Ćuprija, Ćalije...

Pizza Plus dostava

Pizza Plus dostava pokriva područje: Banovo Brdo, Bele Vode, Vidikovac, Julino Brdo, Labudovo Brdo, Miljakovac, Petlovo Brdo, Senjak, Skojevsko Naselje, Filmski Grad, Cerak, Cerak Vinogradi, Čukarička Padina, Žarkovo, Železnik. 

Porudžbine možete napraviti pozivom na broj telefona: 060 30 58 526, svakog dana u periodu 10.00 – 01.00h.

Kurirska dostava

Partnerske kurirske službe za dostavu hrane u koje su ulistani Pizza Plus restorani i lokacije su: Wolt, Glovo, MisterD, Alideda.

U zavisnosti od vaše lokacije i službe za dostavu razlikuje se radno vreme i jelovnik.

Na stranicama lokacija koje su vam najbliže, nalaze se direktni linkovi za svaku dostupnu vrstu isporuke.

Pizza Plus TC Banjica

Dostava Beograd

Pizza Plus dostava hrane donosi ne samo ukusan obrok direktno na vaš prag, već i širok izbor različitih kulinarskih specijaliteta. Od tradicionalnih do nesvakidašnjih pizza, bogatog izbora pasti i sendviča, do slatkih palačinki koje upotpunjuju obrok.

Dostava hrane je postala ne samo praktičan izbor, već i način da se uživa u vrhunskim jelima u svakom trenutku. Bez obzira da li ste se odlučili da provede mirno veče uz film, dolaze vam prijatelji na druženje, organizujete proslavu, rođendan ili slavite sportski uspeh, Pizza Plus dostava hrane pruža raskoš raznovrsnih ukusa u neograničenim količinama, brzo i efikasno, u skladu sa vašim potrebama.

Dostava hrane

Današnji tempo života često ostavlja malo vremena za pripremu obroka kod kuće. U ovoj dinamičnoj svakodnevnici, dostava hrane postala je neizostavan deo životnog stila, pružajući nam praktično i ukusno rešenje.

Pizza Plus vam je omogućio da uživate u obrocima iz naše kuhinje u toplini vašeg doma organizujući dostavu na dva načina. Pizza Plus dostava podrazumeva dostavu iz našeg centralnog restorana Žarkovo 1 na adresi Ratka Mitrovića 13. Iz drugih lokala dostava je moguća putem partnerskih kurirskih službi za dostavu hrane poput Wolt, Glovo, MisterD, Alideda.

Na stranici Meni možete pogledati kompletan Pizza Plus asortiman, kao i cenovnik za dostavu, odnosno preuzimanje na lokaciji.